ONZE DRIVE

Waarom COME?

Veel mensen ‘hebben’ vandaag niet zoveel meer met het geloof of met de kerk. Meestal komt dit omdat de kerk in hun ogen iets is van vroeger, niet van vandaag. De meeste mensen hebben het gevoel dat ze de kerk ontgroeid zijn. Maar hun verlangen naar echtheid, geborgenheid, zin en ontplooiing is sterker dan ooit. Bijna ieder mens zoekt vroeg of laat naar het doel van zijn leven. Hij wil weten wie hij diep van binnen is, en verlangt naar een plek waarop hij met zijn unieke ‘ik’ iets aan het leven kan bijdragen, in wat voor vorm dan ook.

Het kan: kerk zijn in deze tijd!

Omdat veel mensen denken dat God en de Bijbel ouderwets zijn, gaan ze ervan uit dat geloven saai is. Maar niets is minder waar! Steeds weer blijkt dat God ons nog steeds iets te zeggen heeft en dat de Bijbel vaak verrassend actueel is. Geloven hoeft helemaal niet saai te zijn! Talloze mensen hebben gemerkt dat het leven met God verrijkend is. Zij zouden het voor geen geld meer willen missen, omdat ze ontdekt hebben dat het een extra dimensie aan hun leven toevoegt. Zelfs de vorm die een kerk kiest kan volledig van deze tijd zijn. Daar willen wij naar streven. Wij willen graag aan iedereen laten zien dat de God van de Bijbel een God is voor de mensen van vandaag, anders gezegd: dat de God van de Bijbel een God is voor jou.
Wil jij dat meemaken? Kom dan naar De Brink in Zelhem. En ontdek dat het kan: kerk zijn in deze tijd!

Wil je helpen om COME verder uit te bouwen? Ook dat kan, jouw hulp is meer dan welkom! Neem contact op metĀ [email protected]. Kijk ook bijĀ ‘Doe je mee?